طراحی وب سایت پزشکی در دنیای امروز از اهمیت زیادی برخوردار است چرا که روز به روز ارائه خدمات به بیماران آسان تر شده و نیاز به حضور فیزیکی برای موارد جزئی نخواهد بود. امروزه بهترین و ساده ترین راه برای پیدا کردن بخش های پزشکی، جستجو در اینترنت و مشاهده صفحه پروفایل مراکز ارائه دهنده خدمات است. بدیهی است که سایت پزشکی با پیج اینستاگرام قابل مقایسه نبوده و وبسایت از اولویت بیشتری از لحاظ اعتبار سنجی برخوردار می باشد. تا انتهای این مقاله همراه پاخور وب باشید تا در ارتباط با اهمیت طراحی سایت مطب برای پزشکان، اطلاعات کاملی را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.

طراحی سایت کلینیک پزشکی

هزینه طراحی سایت پزشکی

تعیین قیمت هزینه طراحی سایت پزشکی به موارد زیادی بستگی دارد ولی برای اینکه سرتان را به درد نیاورم، معمولا از 5 تومان شروع شده و گاها تا 30 میلیون تومان نیز ادامه خواهد داشت. البته همانطور که گفتیم، نرخ و هزینه طراحی سایت مطب پزشکی به خواسته های پزشک از داشتن وبسایت نیز مرتبط می باشد و هر چقدر نیاز پزشک محترم بیشتر باشد به همان نسبت نیز قیمت طراحی وبسایت دستخوش تغییر است.

هزینه طراحی سایت پزشکی

پکیج استاندارد

8 میلیون تومان
  • هاست پرسرعت یکساله
  • دامنه IR و COM
  • پشتیبانی در صورت نیاز
  • بهینه شده در حالت موبایل

پکیج ویژه

15 میلیون تومان
  • هاست پرسرعت یکساله
  • دامنه IR و COM
  • آموزش بعد از اتمام
  • پشتیبانی 3 ماهه

پکیج حرفه ای

25 میلیون تومان
  • هاست پرسرعت یکساله
  • دامنه IR و COM
  • پشتیبانی 3 ماهه
  • آموزش بعد از اتمام
  • امکان رزرو نوبت
محبوب

سایت پزشکی خوبه یا پیج اینستاگرام؟

اکثر پزشکان در مورد طراحی سایت پزشکی یا صفحه اینستاگرام تردید دارند و تصور می کنند که پیج اینستاگرام از داشتن وبسایت بهتر است!!! در واقع برای انتخاب درست باید تمام جوانب این دو پلتفرم را مورد بررسی قرار داد. حقیقت این است که اینستاگرام فضای جذابی برای محتواهای بصری بوده و همین موضوع سبب شده تا از آن به عنوان بهترین گزینه برای دیده شدن کسب و کارها استفاده شود. به عبارت دیگر، مخاطبان اینستاگرام به دنبال تصاویر جذاب و جنجالی هستند ولی دنبال کنندگان وبسایت بیشتر جنبه کلاسیک و رفع نیاز را توجه می کنند.

سایت پزشکی خوبه یا پیج اینستاگرام؟

باید در نظر داشته باشید که اینستاگرام را نمی توان به عنوان فضایی جدی و تخصصی در حوزه پزشکی معرفی کرد. به بیان ساده تر، فرد بیمار یا نزدیکان او معمولاً در اینترنت برای اطلاعات بیماری، روش های درمانی یا پزشکان متخصص در این زمینه جستجو می کنند. به طور مثال فردی که در موتور جستجوی گوگل موضوع “بهترین جراح ارتوپد در تهران” را جستجو می کند، این فرد به دنبال پزشک متخصص بوده که درد وی را درمان کند که پزشکان محترم با داشتن وبسایت و سئو آن، سبب جذب بیمار هدفمند برای خود می شوند. از طرفی فضای اینستاگرام بیشتر برای فعالیت هایی همانند سالن های زیبایی یا مدلینگ مناسب بوده و جنبه هدفمندی نخواهد داشت.

طراحی سایت مطب پزشکی

امروزه، تعداد زیادی از افراد به صورت آنلاین اقدام به جستجوی نیاز روزمره خود در اینترنت می کنند تا پاسخ صحیحی نسبت به بزرگترین و کوچکترین سوالات و مشکلات را پیدا کنند. در حال حاضر جامعه پزشکی برای معرفی و ارائه خدمات بهتر به بیماران خود، به یک وب سایت پزشکی قوی و جذاب نیاز دارند. به همین خاطر اگر وبسایت خود را داشته باشید قادرید که برند شخصی خود را توسعه داده و ترافیک خوبی را برای سایت خود از طریق بهینه سازی آن دریافت کنید.

طراحی سایت مطب

طراحی سایت پزشکی چگونه به شما کمک می کند؟

اگر شما نیز جزء پزشکانی هستید که تا به حال در مقابل ورود به دنیای آنلاین مقاومت کرده اید، بهتر است تصمیم خود را هر چه زودتر و جلوتر از بقیه بگیرید. دلیل این صحبت ما این است که 90 درصد از سایت های پزشکی موجود هیچ گونه اطلاعاتی در زمینه طراحی سایت نداشته و این یک فرصت عالی برای شما در سبقت از رقبای خود است. شاید اکنون سوال شما این باشد که داشتن سایت پزشکی برای من چه فایده ای دارد؟ که پاسخ به این سوال را در قالب موارد زیر بیان می کنیم. در واقع کمک هایی که طراحی سایت می تواند به خدمات پزشکی ما بکند عبارتند از:

طراحی وبسایت برای پزشک ها چگونه به شما کمک می کند؟

  • شناخته شدن و برند شدن خدمات شما

گاهی اوقات با وجود رقبا در حوزه کاریتان، می خواهید همه بیماران شما را به عنوان یک پزشک ماهر و با تجربه بشناسند و به همین خاطر باید برند خود را تقویت کنید. این بدان معناست که مردم باید شما را به عنوان یک متخصص و پزشکی بشناسند که کارش را با دقت انجام می دهد، روابط خوبی با ارباب رجوع دارد و سابقه خوبی در درمان انوع بیماری ها کسب کرده است. شاید در حال حاضر تمام این ویژگی ها را داشته باشید اما دیگران از آن بی خبر باشند. در اینجاست که داشتن یک وب سایت نه تنها به شما کمک می کند تا خود را معرفی کنید بلکه اعتبار بالایی نیز به خدمات شما در زمینه پزشکی می دهد که این شهرت و اعتبار از موتورهای جستجو همچون گوگل برای شما بدست می آید.

  • معرفی تجربه و مهارتتان به دیگران

بیماری که تاکنون به مطب شما مراجعه نکرده و مزیت مهارتتان در درمان بیماری ها را از دیگران نشنیده باشد، چگونه می تواند بداند که شما در فلان حوزه پزشکی مهارت دارید؟! شک نکنید که داشتن وبسایت، یکی از بهترین ابزارها برای معرفی حوزه کاریتان به دیگران است.

  • ارتباط برقرار کردن با بیماران در وبسایت

با داشتن یک وب سایت به راحتی می توانید به تمامی سوالات بیماران پاسخ دهید و نیازی به مراجعه حضوری افراد نخواهد بود. با این اقدام یعنی طراحی سایت برای مطب خود می توانید به راحتی سبب کاهش مراجعات حضوری به مطب خود شده و از آرامش بیشتری در طول روز برخوردار شوید.

  • انتقال آدرس و شماره تماس مطب خود به بیماران

برخی از افراد نام شما را از دیگران شنیده اند ولی آدرسی دقیق و یا شماره تماسی از شما ندارند. در این شرایط اولین کاری که غالبا هر یک از آن ها انجام می دهند، جستجوی نام شما در موتورهای جستجو است. حال اگر وب سایت خود را داشته باشید، به راحتی آدرس و شماره تماس شما را پیدا می کنند. بنابراین وبسایتی را برای خود طراحی کنید و با قرار دادن شماره تماس و آدرس خود در Google Maps، می توانید شاهد رشد روزافزون مراجعات بیماران به مطب خود باشید.

امکانات سایت پزشکی

در طراحی سایت پزشکی، یک ساختار کلی برای ایجاد آن باید در نظر گرفت که از آن به عنوان امکانات سایت یاد می کنند. امکانات سایت پزشکی بر اساس موارد مختلفی دسته بندی می شوند که مهترین آن ها عبارتند از:

ایجاد صفحه درباره ما

این بخش مشخصات کامل دکتر، مدارک تحصیلی، سوابق وی در حوزه پزشکی را که تاکنون بدست آورده را بیان می کنیم.

ورود و ثبت نام کاربر

در این قسمت بیماران برای ارسال مدارک پزشکی و یا دریافت خدماتی مانند مشاوره آنلاین، رزرو نوبت و… اقدام به وارد شدن در سایت و ثبت نام می کنند.

مجله پزشکی

در این بخش از وبسایت، اطلاعات و مقالات تخصصی در زمینه پزشکی مرتبط با حوزه کاری منتشر می شود که افزایش تعداد مقالات سبب ایجاد ترافیک بیشتر برای سایتتان شده و همین موضوع باعث شهرت وی خواهد شد.

تماس با

ارائه راه های ارتباطی شامل آدرس و شماره تماس در وبسایت از اهم واجبات در وبسایت های خدماتی می باشد.

مزایای طراحی سایت پزشکی چیه؟

اکنون که در شرف ایجاد وبسایت برای خدمات پزشکی خود هستید، باید بدانید که طراحی سایت برای مطب خود دارای مزیت های زیادی است. بیان هر یک از این مزیت ها سبب اشتیاق اغلب پزشکان برای داشتن وبسایت می شود که مهمترین این مزیت ها عبارتند از:

بنر مزیت های طراحی وبسایت برای پزشک ها

  • کسب اعتماد پزشکان برای جذب بیماران

در دنیای امروز طراحی سایت پزشکی بهترین گزینه برای افزایش اعتبار پزشکان و متخصصان این حوزه خدماتی است و اگر مطبی دارای وبسایت سئو شده باشد، می تواند در مدت زمان کوتاهی شاهد نتایج ملموس در این رابطه باشد. در گذشته بهترین راه برای شناسایی بهترین پزشک یا جراح، ارجاع بیمار به مطب بود که این موضوع چند سالی است که منسوخ شده است. داشتن وبسایت شخصی پزشکی از یک سو سبب جلب اعتماد مخاطب نسب به مرکز درمانی شده و از سوی دیگر باعث صرفه جویی در وقت پزشک و منشی وی خواهد شد.

  • ارتباط مستقیم با مخاطب

اکثر مردم برای کسب اطلاعات به اینترنت مراجعه می کنند که حتی از دستور پخت غذا گرفته تا درمان های خانگی و…همه چیز در اینترنت جستجو می شود. در واقع بیشتر افراد ترجیح می دهند در مرحله اول اطلاعات مربوط به درد ناحیه مورد نظر خود را به دست آورند و سپس در صورت لزوم به متخصص و پزشک مراجعه کنند. اما وقتی صحبت از جستجوهای اینترنتی در درمان بیماری های پزشکی می شود، خطر ارائه اطلاعات تخصصی توسط افراد غیرمتخصص وجود دارد. به همین خاطر است که داشتن وبسایت برای هر پزشکی از اهم واجبات است تا به وسیله آن اقدام به بیان شفافیت موضوع مورد نظر کنند.

  • شناسایی بهترین پزشکان

امروزه مردم برای خرید ساده ترین مایحتاج خود از نظرات سایر مشتریان استفاده می کنند. بدون شک این سوال در زمینه تخصصی مانند انتخاب پزشک و روش های درمان نیز بسیار موثر بوده و امروزه کاربرد زیادی دارد. هیچ چیز در جلب اعتماد بیماران جدید موثرتر از تایید یک پزشک توسط بیماران قبلی نیست و به همین خاطر ایجاد بخش نظرسنجی در طراحی سایت پزشکی سبب شناسایی بهترین پزشک شده و از سوی دیگر جلب اعتماد بیماران را به دنبال دارد.

  • ارائه خدمات آنلاین

یکی از مهمترین مزایای طراحی وب سایت پزشکی، امکان ارائه خدمات آنلاین برای بیماران بوده که امروزه در زمینه های مختلف در حال گسترش و پیشرفت است. در زمینه پزشکی موارد زیادی وجود دارد که می توان در قالب خدمات آنلاین از آن ها استفاده کرد و مهمترین آن ها عبارتند از:

  1. مشاوره پزشکی آنلاین
  2. تشکیل پرونده پزشکی به صورت آنلاین
  3. رزرو آنلاین پزشک
  4. ارائه مراحل و روش های مختلف درمان در قالب محتوای متنی، تصویری و ویدئویی
  5. ارائه نمونه هایی از کار پزشکان
  6. پاسخگویی به سوالات کاربران
  7. فروش تجهیزات پزشکی
  8. حل مشکلات پزشکان

نمونه سایت های طراحی شده

نمونه سایت طراحی شده اول
نمونه طراحی سایت چهارم

سوالات متداول

اهمیت طراحی سایت پزشکی چیست؟

در واقع طراحی وب سایت پزشکی مانند طراحی سایر سایت ها از ضروریات حوزه درمانی برای افزایش درآمد و رشد معروفیت محسوب می شود. با طراحی سایت حرفه ای در زمینه پزشکی، روند درمان بیماران در کلینیک های درمانی و حتی بیمارستان ها به سرعت انجام می شود و این امر سبب ارتباط بیشتر بیماران با ارائه اطلاعات و مقالات پزشکی در وبسایت می شود.

علاوه بر این طراحی وب سایت پزشکی فرصت مقایسه را برای بیماران فراهم می کند تا هر یک از آن ها بتوانند بهترین متخصص را در زمینه های مختلف پیدا کرده و اقدام به رزرو نوبیت به صورت اینترنتی برای خود کنند. اهمیت بعدی طراحی وبسایت پزشکی این است که ارائه خدمات آنلاین، سبب کاهش هزینه درمانی می شود چرا که برای افراد با مسافت دور و در شهر های دورافتاده، نیازی به اتلاف وقت و افزایش هزینه در رفت و آمد نیست.

چگونه هزینه طراحی سایت پزشکی را پرداخت کنم؟

طبق قوانین پاخوروب، 30 درصد از مبلغ پروژه را در ابتدای کار از کارفرما عزیز دریافت می شود و مابقی هزینه را در یک یا دو مرحله به طور کامل تسویه می گردد.

 

مدت زمان طراحی سایت پزشکی چقدر می باشد؟

به طور معمول مدت زمان تکمیل پروژه های طراحی سایت به فاکتورهای مدنظر شما بستگی خواهد داشت ولی اگر بخواهیم زمان دقیقی را برای شما تعیین کنیم، بین 5 الی 15 روزکاری زمان می برد.

آیا پشتیبانی برای وبسایت پزشکی وجود داره؟

بله; به مدت 3 ماه پشتیبانی خواهید داشت

دلیل نیاز ما به طراحی سایت پزشکی چیست؟

زمانی که پزشکان عزیزمان وبسایت داشته باشند بستری مناسبی برای جذب ترافیک مهیا شده و افراد بیشتری پزشک مربوطه را خواهند شناخت و مراجعین آن ها افزایشی می شود. 

چرا بسیاری از پزشکان اقدام به ساخت سایت می کنند؟

داشتن وبسایت این امکان را به پزشک می دهد در تبلیغات صرفه جویی کرده و موثرترین راه را برای جذب ترافیک انتخاب کند. به همین دلیل است که اغلب پزشکان داشتن سایت را امری ضروری می دانند و اقدام به طراحی سایت می کنند

برای سایت خود چگونه ترافیک و بیمار جذب کنیم؟

بعد از اینکه طراحی وبسایت شما به اتمام رسید باید خود را برای بهینه سازی و سئو سایت آماده کنید. شاید ندانید که سئو چیست ولی سعی می کنیم توضیح کوتاهی را برای شما ارائه دهیم. در واقع سئو، مجموعه فعالیت هایی بر روی وبسایت می باشد که در نهایت سبب دیده شدن سایت شما در نتایج موتورهای جستجو همچون گوگل می شود. به طور مثال اگر بیماری که مشکل قلبی داشته باشد، در گوگل کلمه "بهترین پزشک متخصص قلب در تهران" را جستجو کند، وبسایت شما در لینک های بالاتر و در صدر سایت های دیگر نمایش داده می شود. در واقع بهینه سازی سایت به شما کمک می کند تا رتبه کلمه کلیدی هدفتان در نتایج گوگل بالاتر بیاید و تعداد بازدیدکنندگان از سایت خود را افزایش دهید. 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *