برای موفقیت در حوزه طراحی سایت، باید علاوه بر کدنویسی در مهارت هایی همچون نگرش مثبت و ایده پردازی نیز قوی عمل کنید تا در برخورد با چالش های پیش رو، موفقیت بیشتری را کسب نمائید. اگر سوال شما نیز این بوده که چگونه وارد بازار کار طراحی سایت شویم باید بگویئم که مسیر یادگیری از HTML ،CSS گرفته و تا جایی همچون کدنویسی سخت و کارهای گرافیکی ختم می شود که در این محتوا از وبسایت پاخوروب شما را با این مسیر بیشتر آشنا می کنیم.
طراح سایت به چه فردی گویند؟
طراح سایت یا web designer به فردی اطلاق می شود که با مباحث برنامه نویسی سایت آشنا بوده و قادر باشد که بخش زیادی از سایت را کدنویسی کند. البته در اغلب اوقات نیاز به یادگیری صد در صدی مباحث کدنویسی نیست چرا که برخی از روش های طراحی سایت همچون وردپرس و…. نیاز به آشنایی با تغییرات ظاهری داشته و به مباحث تخصصی کدنویسی احتیاج نیست.
مسیر یادگیری شغل طراحی سایت
شاید در ابتدای مسیر یادگیری مباحث طراحی سایت این سوال را داشته باشید که از کجا باید شروع کنم و مسیر کلی این حوزه چگونه است که پاسخ به آن را برای شما در ادامه آورده ایم. مسیر یادگیری طراحی سایت مختص به کدنویسی نیست و علاوه بر آن باید از جزئیاتی همچون مباحث گرافیکی که در رضایت کاربر سایت نقش دارد، اطلاع داشته باشید. در ادامه به ترسیم مسیر یادگیری شغل طراحی سایت پرداخته ایم که عبارتند از:
-
یادگیری زبان برنامه نویسی HTML
اولین و مهمترین بخش در مسیر یادگیری طراحی سایت، HTML است که نوع ساختار وبسایت را تعریف می کند. اسکلت و ساختار بندی تگ های HTML به شرح زیر می باشد.
<p>مسیر یادگیری طراحی سایت </p>
-
یادگیری CSS
بعد از اینکه مبحث HTML را یادگرفتید، نوبت به یادگیری CSS می رسد که ظاهر وبسایت را همچون رنگ، فونت، ابعاد و حتی چیدمان عناصر و المان های موجود در وب را به طرز زیبا مورد چینش قرار می دهد. کلمه CSS، مخفف جمله Cascading Style Sheets بوده که به معنی شیوهنامه و برگه آبشاری است که وبسایت ها بدون Css فضایی بی روح را به وجود می آورند.
-
یادگیری JAVA SCRIPT
برای اینکه وبسایت مورد نظر از پویایی خاص در سطح بالا برخوردار باشد نیاز به کتابخانه JavaScript است تا برخی از قابلیت های وبسایت به طرز زیبا نمایش داده شود. زمانی که HTML و CSS و JS با هم ترکیب می شوند، قابلیت های قدرتمندی را در صفحه به وجود می آورد که سبب زیبایی دوچندان آن می شود.
-
یادگیری WordPress
در موارد بالا نیز اشاره داشتیم که روش های گوناگونی برای طراحی سایت وجود دارد که یکی از راح ترین روش ها سیستم مدیریت محتوایی وردپرس می باشد. اگر حوصله و زمان کافی را برای یادگیری مباحث بالا را نداشتید پیشنهاد ما رجوع به وردپرس می باشد چرا که در کمترین زمان ممکن قادر به ایجاد وبسایت خود خواهید بود.
امروزه امکاناتی که سیستم مدیریت محتوایی وردپرس در اختیارتان قرار میدهد، بی نظیر و حرفه ای بوده و شما عزیزان می توانید به راحتی اقدام به طراحی وبسایت هایی در زمینه خدماتی فروشگاهی و…. کنید. در واقع در این سیستم مدیریت محتوایی یعنی وردپرسی، افزونه و قالب های زیادی وجود دارد که با نصب هریک از آن ها قادر خواهید بود که وبسایت خود را زیباتر کنید.
-
انتخاب زبان برنامهنویسی سمت سرور
زبان های برنامه نویسی که در سمت سرور به کار می روند زیاد هستند و نمونه های بارز آن ها عبارتند از:
- PHP
- سی شارپ C#
- پایتون python
- جاوا JAVA
- و…
-
بخش گرافیکی
هر وبسایتی باید از جلوه های بصری و ظاهری خاصی برخوردار باشد تا سبب جذب کاربر و ماندگاری کاربر در سایت شود. در واقع طراحان سایت باید با توجه به نیازمندی های مشتریان در سایت اقدام به پیاده سازی طرح های گرافیکی و جلوه ای بصری خاص کنند تا از این طریق نیاز کاربر رفع شود.
-
یادگیری UI و UX
در بخش گرافیکی موضوع ux ui از دیگر قسمت های سایت بوده که تمرکز آصلی آن بر رفع نیاز کاربر و رضایت وی در رفع نیاز او می باشد. به همین خاطر اگر میخواهید به یک طراح سایت متخصص و حرفه ای تبدیل شوید توجه به مباحث گرافیکی از اهم واجبات می باشد.
مطالب مرتبط: سیستم مورد نیاز برای طراحی سایت
یادگیری طراحی وب چقدر طول می کشد؟
زمان مشخصی را برای یادگیری برنامه نویسی نمی توان لحاظ کرد چرا که برخی از افراد به دلیل علاقه شدید به این شغل، تلاش خود را مضاعف کرده و مسلما در زمان کوتاه تری طراحی سایت را یاد می گیرند اما برخی دیگر این مدت زمان بیشتر خواهد بود. به همین خاطر مهمترین عامل در یادگیری طراحی سایت مربوط به توانایی فرد در یادگیری است.
اما به طور کلی این حوزه نیازمند به حداقل چند ماه الی یک سال بوده تا فرد بتواند با حل چالش ها و تمرین ها یادگیری خود را تخصصی تر و حرفه ای تر کند.
بازار کار شغل طراحی سایت با وردپرس در ایران
امروزه محبوب ترین روش طراحی سایت با اختلاف زیاد به سیستم مدیریت محتوایی وردپرس ختم می شود چرا که به دلیل راحتی در ایجاد سایت و عدم نیاز به کدنویسی حرفه ای، زمینه رضایت کاربران را فراهم کرده است. شاید سوال شما نیز این بوده باشد که بازار کار طراحی سایت با وردپرس در ایران چگونه است که پاسخ به آن را در آمارهای رسمی میزان وبسایت های وردپرسی باید یافت. شاید ندانید اما بیش از 50 درصد وبسایت های موجود با سیستم وردپرس طراحی شده اند و بدون شک انتخاب اول برای صاحبین کسب و کار می باشد. پس مسلما بازار کار این حوزه می تواند از جذابیت بیشتری برخودار باشد و به طبع با مرور زمان این اعداد و ارقام به حد بالایی برسد.
درآمد طراحی سایت چقدر است؟
درآمد حاصل شغل طراحی سایت به فاکتورهایی همچون میزان تجربه و مهارت فرد بستگی دارد و هرچقدر دانش فرد در این مورد بیشتر باشد مسلما پروژه های بیشتری را دریافت و درآمد وی بیشتر خواهد بود. اما به طور کلی شغل طراحی سایت از دستمزد بیشتری برخوردار بوده و نرخ آن را قانون کار نمی تواند تعیین کند چرا که به میزان مهارت و تخصص فرد بستگی خواهد داشت.
مزایا و معایب شغل طراحی سایت
طراحی سایت نیز همانند شغل های دیگر از مزایا و معایب هایی برخوردار است که در ادامه به بیان هریک خواهیم پرداخت.
- طراحی سایت به صورت فریلنسری از مزیت ساعت کاری منعطف برخوردار است.
- متناسب با توانایی خود قادر به دریافت پروژه خواهید بود.
- در صورت یادگیری زبان های برنامه نویسی بیشتر قادر به افزایش درآمد خود خواهید بود.
- قادر به پیدا کردن شغل در کشورهای دیگر نیز خواهید بود چرا که طراحی سایت در همه کشورها یکسان است.
- برای دریافت پروژه باید حتما چند زبان برنامه نویسی بلد باشید.
- زمان زیادی برای یادگیری طراحی سایت نیاز است.
روش های دیگر افزایش درآمد در کنار شغل طراحی سایت
زمانی که وارد حوزه طراحی سایت می شوید می توانید از روش های دیگری نیز کسب درآمد کنید چرا که پایه و اساس روش های دیگر را گذرانده اید و قادر به یادگیری حوزه های دیگر نیز خواهید بود. روش های دیگر درآمدزایی در کنار طراحی سایت عبارتند از:
- خدمات مربوط به تولید محتوا
- خدمات سئو
- دیجیتال مارکتینگ
- طراحی گرافیکی وبسایت
بدون دیدگاه