هر شخصی در هر کسب و کاری با داشتن سایت و فروش از طریق آن دغدغه پشتیبانی سایت خود را داشته و این امر سبب شده تا در این محتوا به این موضوع بپردازیم که چگونه پشتیبانی سایت شویم و خودمان اقدام به مدیریت وبسایت خود نمائیم؟ برای تبدیل شدن به پشتیبان سایت باید در ابتدا آموزش های لازم در این زمینه همچون کار با وردپرس شناخت دامنه و هاست و… را فراگیرید و سپس در رابطه با عوامل موثر در سایت تجربه عملی کسب نمائید. البته می توانید در کلاس های آموزشی رایگان و پولی که بسیاری از آکادمی ها برگزار می کنند شرکت نمائید.
چگونه پشتیبان سایت شویم؟
برای اینکه تبدیل به پشتیبان سایت شوید نیاز به طی کردن چندین قدم و مراحل بوده تا در این عرصه متخصص شوید. در قدم اول باید میزان توانایی خود را بسنجید و ببینید که آیا از پس این کار برمی آئید یا خیر. پس از اینکه خود را محک زدید نوبت به یادگیری و آموزش های رایگان در زمینه وردپرس و نحوه کار با افزونه ها و… می رسد که نیازمند تلاش و پیگری زیاد می باشد. آشنایی با بخش هایی از سایت همچون کدهای CSS HTML و کار با محیط سی پنل یا دایرکت ادمین و… از دیگر بخش هایی است که خودتان از طریق آموزش های رایگان در گوگل باید به صورت تجربی و عملی یاد بگیرید. بعد از اینکه تمامی این مباحث مقدماتی را فراگرفتید نوبت به کمک گرفتن از افراد متخصص در این زمینه است که پیشنهاد ما انجام کارآموزی بدون حقوق برای شرکت ها به جهت کسب دانش می باشد.
شغل پشتیبانی سایت و انواع آن
امروزه شغل پشتیبانی سایت به دلیل نیاز روزافزون کسب و کارها به این خدمات بسیار زیاد احساس می شود و هر صاحب بیزینس از اهمیت وجود کارشناس سایت اطلاع دارد. خدمات پشتیبانی برای هر سایتی به چند دسته تقسیم می شوند که براساس نوع سایت و ویژگی های آن ارائه خدمات پشتیبانی در این قبیل سایت ها متفاوت است. انواع پشتیبانی در انواع وبسایت ها عبارتند از:
- پشتیبانی سایت فروشگاهی
- پشتیبانی وبسایت شرکتی
- پشتیبانی سایت شخصی
- پشتیبانی محتوایی سایت
- پشتیبانی فنی سایت
پشتیبان سایت کیست و به چه فردی گویند؟
پشتیبان سایت به فردی متخصص گویند که با گذراندن دوره های تخصصی و کسب مهارت های لازم در این زمینه، وظیفه مدیریت و نظارت بر عملکرد سایت را دارد. معمولا وبسایت ها به مرور زمان نیازمند بروزرسانی در ساختار فنی و یا حتی مبحث تولیدمحتوا می شود و وجود یک کارشناس و متخصص سایت می تواند تاثیر زیادی در رفع این مسائل سایت داشته باشد. در ادامه شما را با وظایف پشتیبان سایت بیشتر آشنا می کنیم که می تواند برای شما حائز اهمیت باشد.
وظایف مهم و اصلی پشتیبان سایت
مهمترین وظایفی که برای هر کارشناس و پشتیبان سایت می توان لحاظ کرد عبارتند از:
- مسلط به نرم افزارهای آفیس Microsoft Office
- آشنایی با نرم افزارهای گرافیکی همچون فتوشاپ برای طراحی بنرهای تبلیغاتی در سایت
- تسلط کامل با وردپرس و افزونه های آن
- آشنایی کافی بر مباحث UX UI و رابط کاربری
- توانایی افزایش امنیت سایت
- مسلط به ابزارهای بالابردن سرعت سایت
- آشنایی کامل با مباحث سئو و بهینه سازی صفحات
- توانایی رفع مشکلات فنی سایت و ارورهای موجود در ابزار گوگل سرچ کنسول
- تسلط بر تولیدمحتوا سئوشده
- آشنایی با شرکت های هاستینگ و انتخاب بهترین آن ها
- تمدید هاست و دامنه
- بررسی خطاهای کدنویسی
مهارت های لازم برای تبدیل شدن به پشتیبان سایت
مهارت هایی که برای تبدیل شدن به پشتیبان سایت نیاز دارید عبارتند از:
- فن بیان قوی
- توانایی کار تیمی
- دانش فنی
- تجربه بالا
- توانایی حل مسئله
- وردپرس و نحوه کار با بخش های آن
- تسلط بر بخش محصولات ووکامرس
- یادگیری لینک سازی داخلی و خارجی
- آشنایی با cpanel و mysql و نحوه بک آپ گرفتن از سایت
- مسائل امنیت سایت
- تسلط بر بهینه سازی سایت و پشتیبانی سئو
سوالات متداول
- چرا به کارشناس پشتیبانی سایت نیاز داریم؟
هر کسب و کاری که دارای وبسایت بوده و از این طریق در حال فروش محصولات و ارائه خدمات خود به مشتریان خود می باشد نیاز به پشتیبان و دریافت خدمات ادمین سایت بسیار زیاد احساس می شود. خدماتی همچون بروزرسانی وبسایت از نظر برنامه ها و افزونه ها کنترل امنیت سایت بروزرسانی محتوا درج تصاویر جدید در سایت و… از جمله مواردی است که دلیل نیاز ما به کارشناس پشتیبان سایت بوده و نمی توان آن را نادیده گرفت.
- چگونه می توانیم با ارئه خدمات پشتیبانی سایت اقدام به درآمدزایی کنیم؟
با ارائه خدمات مرتبط با پشتیبانی سایت همچون بروزرسانی وردپرس و افزونه ها، بروزرسانی تولیدمحتوا، افزایش امنیت سایت، ارائه مشاوره به کارفرماها، تولید بسته های آموزشی در زمینه پشتیبانی سایت، راه اندازی وبسایت شخصی و بهینه سازی آن و…. می توانید از این طریق اقدام به درآمدزایی نمائید.
- ابزارهای کاربردی شغل پشتیبانی سایت چیست؟
فرد پشتیبان برای پیشبرد کارهای سایت از یکسری نرم افزارها همچون گوگل سرچ کنسول، نرم افزارهای امنیت سایت و… استفاده می کند که از این طریق می تواند روند کار را زودتر پیش برد. ابزارهایی
- حقوق و درآمد پشتیبان سایت چقدر است؟
میزان حقوق و دستمزد پشتیبان سایت متناسب با مقدار ساعت کاری مهارت ها حجم کاری محل فعالیت و… بستگی دارد و به همین خاطر این فاکتورها را باید مدنظر قرار داد. به طور کلی حداقل تعرفه پشتیبان سایت از ماهیانه 5 میلیون تومان شروع شده و متناسب با فاکتورهای گفته شده تا 20 میلیون تومان نیز افزایش پیدا می کند.
بدون دیدگاه