وبلاگ های معروف ایرانی

بهترین سرویس های وبلاگدهی ایرانی

در این مقاله قصد داریم تا شما عزیزان را با بهترین سرویس های وبلاگدهی ایرانی همچون بلاگفا، بلاگ دات آی آر، پرشین بلاگ آوابلاگ، نیلوبلاگ، لوکس بلاگ، بلاگ اسکای، رزبلاگ، پارسی بلاگ و… که بسیاری از بهترین سئوکاران تهران و حتی در سطح جهان برای لینک سازی و قدرت دادن به ریپورتاژهای خود از آن استفاده می کنند، آشنا کنیم. تا انتهای این محتوا از آژانس دیجیتال مارکتینگ پاخوروب ما را همراهی نمائید تا شما عزیزان را با لیست کامل تری از سرویس های معروف وبلاگی ایرانی بیشتر آشنا کنیم.

بهترین وبلاگ های ایرانی

در ایجا شما عزیزان را با بهترین سرویس های وبلاگدهی ایرانی بیشتر آشنا می کنیم که عبارتند از:

بهترین سرویس های وبلاگدهی ایرانی

  •  بلاگفا

وبسایت بلاگفا به نشانی اینترنتی www.blogfa.com به عنوان بهترین سرویس وبلاگ نویسی در ایران بوده که این وبسایت از سال 1362 توانسته خدمات مستمر و پایداری را به کاربران خود ارائه دهد. این سرویس یعنی بلاگفا در سال 1389 برای مدتی فیلتر گردید اما بزرگترین مشکلی که برای این سرویس رخ داد در سال 1394 بود که به مدت دوماه به دلیل مشکل فنی سرور از دسترس همگانی خارج گردید.

سادگی پنل کاربری همراه با سرعت لود مناسب وبلاگ ها با وجود تعداد زیاد مطالب، از نقاط قوت بلاگفا بوده و ریسپانسیو نبودن صفحات و عدم نمایش آن در مرورگرهای دستگاه هوشمند را می توان بزرگترین ضعف بلاگفا نامید. این سرویس یعنی بلاگفا به دلیل سرعت ایندکس بالا و قدرت دامنه، مورد علاقه بسیاری از سئوکارهای برای مبحث لینکسازی می باشد.

  • بلاگ دات آی آر

از دیگر سرویس های وبلاگدهی می توان به بلاگ دات آی آر به نشانی اینترنتی www.Blog.ir اشاره کرد که در حدود سال 1988 به صورت دعوتنامه به صورت آزمایشی شروع به کار کرده و سپس خدمات خود را به عموم افراد عرضه داشته است. این زا هم باید بگوئیم که این سرویس تحت نظر گروه بیان بوده و غالبا در بروزرسانی های اخیر برای این وبسایت کمتر فعال بوده اند.

این را هم بگویئم که بزرگترین ضعف موجود در بلاگ دات آی آر مشاهده می شود این است که با وجود ریسپانسیو بودن پنل کاربری، صفحات اصلی ریسپانسیو نیستند و رابط کاربری با مرورگرهای دستگاه هایی همچون موبایل و تبلت و… سازگاری کامل ندارند.

  • میهن بلاگ

یکی دیگر از وبسایت ها به میهن بلاگ بوده که در سال 1383 فعالیت خود را آغاز نموده و مالکیت آن در سال 1387 به تیم تجارت الکترونیک صبا منتقل گردید. میهن بلاگ از منوی کاربردی منظم و ساده ای برخوردار بوده و به همین منظور به هر کاربری این اجازه را می دهد که نیاز خدماتی خود را در زمینه مقاله نویسی رفع کند. بزرگترین نقطه قوت این سرویس بلاگی مربوط به عملکرد اپلیکیشن اندرویدی آن بوده که تیم صبا توانسته این سرویس را بر بستر اندروید و پلتفرم گوشی های هوشمند پیاده سازی کند.

  • بلاگ اسکای

سرویس بلاگی بلاگ اسکای به نشانی اینترنتی Blogsky.com از سال 1982 خدمات خود را در ایران راه اندازی کرده و تقریبا به صورت پایدار و بدون وقفه در دسترس عامه مردم بوده است. سال گذشته در این سرویس بلاگی تغییراتی با عنوان رابط کاربری, ریسپانسیو بودن صفحات اصلی، پنل کاربری سرور و… ایجاد شده که همین موارد آن را به مهمترین نقطه قوت بلاگ اسکای و در رتبه جهانی 59 تبدیل نمود.

  • پرشین بلاگ دات آی آر

اولین سرور وبلاگی در ایران با عنوان پرشین بلاگ همراه با دامنه دات کام کار خود را آغاز کرده و از سال 1365 این سرویس از دسترس خارج گردیده و خدمات خود را با دامنه ir ادامه داده است. از نقاط قوت پرشین بلاگ می توان به تگ کلمات کلیدی، نسخه ریسپانسیو و لایک محتوا اشاره داشت که علاوه بر منظم بودن، از توجه خاص کاربران برخودار است.

  • رزبلاگ

سرویس رزبلاگ از اواخر سال 1388 فعالیت خود را شروع کرده و در زمینه جذب کاربران توانسته خدمات خوبی را ارائه دهد. همچنین باید بگوئیم که یکی از نقاط قوت این سرویس بلاگی معروف می توان به تنوع خدمات و ایندکس نسبتا سریع آن اشاره کرد. بعلاوه یکی از نقاط ضعف رزبلاگ مربوط به نمایش تبلیغات، پاپ آپ در صفحات وبلاگ برای کاربران اشاره داشت که این عامل موجب سردرگم شدن کاربر و رابط UX UI مراجعه کنندگان می شود.

  • پارسی بلاگ

پارسی بلاگ تقریباً همزمان با سرویس های بلاگفا و میهن بلاگ در سال 1362 فعالیت خود را آغاز کرده و از نظر به ایندکس مطالب و بروزرسانی های فنی، از سرعت عمل کمتری نسبت به سرویس های دیگر برخودار است. ضعف مهم و قابل توجهی در سرویس پارسی بلاگ مشهود بوده و آن مربوط به کاربرپسند نبودن پنل و رابط کاربری ضعیف است. اگرچه پنل کاربری سرویس پارسی بلاگ کاملا واکنش گرا است اما به طور کامل با مرورگرهای دستگاه های هوشمند سازگار نیست.

  • نی نی وبلاگ

اولین و تنها سرویس وبلاگ نویسی موفقی که برای کاربران خود و جامعه هدف خود ارزش قائل است، نی نی وبلاگ به نشانی اینترنتی Niniwebblog.com می باشد. از سال 1389 این وب سایت در عین ارائه خدمات پایدار و بروزرسانی های مستمر، توانسته رضایت مناسبی از کاربران خود را در سایت جلب کند. یکی از نقاط قوت نی نی بلاگ می توان به پنل ریسپانسیو بودن و رابط کاربری و همچنین سازگاری کامل با مرورگرهای دستگاه های هوشمند و… اشاره کرد. همچنین از جمله نقاط ضعف این سرویس می توان به عدم وجود اپلیکیشن موبایل اشاره کرد که نمی توان آن را نادیده گرفت.

دیگر سرویس های وبلاگدهی

از دیگر سرویس های وبلاگدهی که امروزه از این موارد هم بسیار زیاد استفاده می شود، می توان به موارد زیر اشاره داشت.

سرویس وبلاگ نویسی چیست؟

قبل از پرداختن و معرفی بهترین سرویس های وبلاگی، می خواهیم تا شما عزیزان را با مفهوم وبلاگ نویسی آشنا کنیم. همانطور که می دانید; کلمه وبلاگ از دو بخش Web به معنی اینترنت و Log به معنی گزارش تشکیل شده که در اصطلاح وبلاگ یک صفحه شخصی یا گروهی می باشد که در آن مطالب به صورت کوتاه با اهداف مختلف منتشر می شود. امروزه کاربرانی که از خدمات وبسایت های وبلاگدهی استفاده می کنند، تنها اهداف اصلی آن ها مربوط به بهینه سازی سایت و ررشد کلمات کلیدیشان است.

سرویس وبلاگ نویسی چیست؟

قبل از محبوبیت فضاهای مجازی مانند فیس بوک، توییتر و… نویسندگان محتوا از سایت هایی مانند بلاگفا یا لوکس بلاگ استفاده می کردند و محتوای خود را در این سرویس ها منتشر می کردند.

تفاوت وبلاگ و وب سایت

بسیاری از افرادی که در این زمینه آشنایی کمتری دارند بر این باورند که وبلاگ و وب سایت تفاوتی نداشته و یکی هستند اما باید بگوئیم که این باور اشتباه است. در واقع تفاوت هایی که می توان برای وبلاگ و وب سایت بیان کرد عبارتند از:

  • سرویس های بلاگی ها اغلب شخصی بوده و در این راستا وب سایت ها معمولاً به طور رسمی ثبت می شوند.
  • وب سایت ها ساختار پیچیده ای دارند و زمان بیشتری برای به روزرسانی محتوا نیاز دارند اما وبلاگ ها از رابط کاربری ساده تری برخوردار هستند.
  • تعداد نظرات در وبلاگ ها معمولا کمتر از وب سایت می باشد.
  • وب سایت ها غالبا مدرن تر و رسمی هستند اما وبلاگ ها از حال و هوای احساسی تر برخوردار هستند.

اولویت ها در انتخاب سرویس وبلاگی مناسب

به طور کلی سیستم های وبلاگی زیادی در ایران و جهان وجود دارد که اگر بخواهیم تک تک این قبیل سایت ها را نام ببریم، بالای 100 عدد میرسد. باید این نکته را به شما عزیزان بگویئم که اگر هدف شما کسب درآمد از طریق سرویس های وبلاگ نویسی و همچنین گرفتن بک لینک از طریق تولید محتواست، باید به فاکتورهای زیر توجه ویژه داشته باشید. در واقع اولویت اصلی در انتخاب وبلاگ های مناسب عباتند از:

  • اعتبار دامنه وب سایت

یکی از مهم ترین نکات برای افزایش رتبه وبسایت یا وبلاگ شما برای حضور در نتایج گوگل، اعتبار دامنه وبسایت مبدا می باشد که در اصطلاح به آن دامین آتوریتی یا Domain Authority می گویند. به این معنی که با ایجاد وبلاگ در چنین وبسایت های بلاگی همچون بلاگفا و…، قادر خواهید بود از دامنه اتوریتی سرویس مورد نظر برخوردار شوید. البته این معیار صرفا برای ابزارهای همچون ماز و ای اچرف بوده و قدرت وبسایت به فاکتورهایی همچون سرعت ایندکس و…. بستگی دارد.

  • سیستم مدیریت حرفه ای

در گذشته اغلب سرویس های وبلاگی از سیستم مدیریت نامنظم و کاربرناپسند برخوردار هستند که سبب نارضایتی مراجعه کنندگان به وبسایت می شود. به همین خاطر سرویس بلاگی را انتخاب کنید که از رابط کاربری مناسب و سیستم مدیریت حرفه ای برخودار باشد.

  • پشتیبانی

سرویس های وبلاگی زیادی در وب فارسی حضور دارند که بزرگترین مشکل آن ها عدم پشتیبانی مناسب است و این موضوع می تواند در رضایت کاربر تاثیرگزار بوده باشد. در دنیای وب، یکی از واضح ترین مشکلات مربوط به قطعی هاست و دسترسی به میزبانی هاست می باشد که در نهایت سرویس مورد نظر را با مشکل زیادی روبرو می سازد.

  • محدودیت

یکی دیگر از مشکلات اصلی وبسایت های وبلاگدهی می توان به محدویت در آپلود صدا، ویدئو و حتی عکس و… اشاره داشت و همین موضوع سبب نارضایتی کاربران آن ها می شود. بنابراین سرویس های وبلاگی را برای خود انتخاب کنید که از سرورهای قوی برخوردار بوده باشند و کمترین محدودیت را در آپلود محتوا داشته باشند.

  • نداشتن اسپم اسکور بالا

از دیگر فاکتوری که اغلب افراد به آن توجه زیادی نمی کنند نداشتن اسپم اسکور بالا در سرویس وبلاگ مورد نظر می باشد. در واقع اگر هدف شما از سرویس های وبلاگی صرفا لینک سازی بوده داشتن اسپم اسکور بالا می تواند مشکلاتی را برای وبسایت هدف در رتبه گیری ایجاد کند.

  • بروزرسانی و سرعت ایندکس بالا

سرعت ایندکس بالا ناشی از بروزرسانی مداوم در محتوا وبسایت مورد نظر بوده و اگر سرویس وبلاگی این فاکتور را داشته باشد می تواند تاثیر مثبتی را برای شما ایجاد کند.

2 دیدگاه

  • سلام
    ما کارمون توی زمینه تولید لباس هستش و یکی از همکارانتون گفتن که سرویس های بلاگی تاثیر زیادی ندارن درسته؟ واسه لینک سازی

    • سلاو وقتتون بخیر
      مبحث لینک سازی خارجی بسیار پیچیده است و همین موضوع رو به شما بگیم که با بروزرسانی الگوریتم های گوگل, سرویس های بلاگی تا حدودی نقششون رو در سئو از دست داده اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *